DJI Zenmuse P1

45 megapixeles full-frame érzékelő 3 választható objektívvel a fotogrammetriai feladatok könnyű kivitelezéséhez

Bővebben >>

DJI Zenmuse L1

Integrált Lidar + felmérési minőségű RGB megoldás a valós színű pontfelhőkhöz

Bővebben >>

DJI Zenmuse H20 Series

Hibrid érzékelős kamera LRF, zoom, széles látószögű kameráva és hőszenzorral

Bővebben >>

DJI Zenmuse Z30

30× optikai zoomos kamera, ideális a részletes vizsgálatokhoz

Bővebben >>

DJI Zenmuse XT2

Kettős érzékelős kamera 4K vizuális érzékelővel és 50 mK érzékenységű hőkamerával

Bővebben >>

Micasense RedEdge P

A MicaSense a sokak által kedvelt RedEdge-MX után egy még magasabb teljesítményű kamerát vezet be a piacra, a RedEdge-P-t.

Bővebben >>

Micasense RedEdge MX

Thermal és multispektrális kamera – szükséges kiegészítő: AT Series 130 gimbal. Többféle lencsével kompatibilis.

Bővebben >>

Pensar + SDK

Egy speciális, mesterséges intelligenciával elátott kamera. Az élő képfeldolgozásban rejlő lehetőségek vég nélküliek, használható tömegszámlálásra, arcfelismerésre, de objektumkövetésre is.

Bővebben >>

LaQuinta

A LaQuinta egy kiváló ár-érték arányú mezőgazdaság monitoringra használt eszköz. A YUNEEC által biztosított partnerkapcsolatnak köszönhetően könnyen alkalmazható a magasból.

Bővebben >>

Atmon FL

A levegőminőségi mérésekre használt Atmon FL akár kisebb ipari drónok tetejére is felszerelhető, így a légszűrőn kívül egy másik payload rögzítésére is lehetőség van. Az Atmon FL által közvetített adatokat valós időben elemezhetjük.

Bővebben >>

Yuneec E30Zx

A nagy optikai zoommal rendelkező kamera a Yuneec H520e ipari drónnal kompatibilis. Full HD felbontásának köszönhetően építőipari és filmipari feladatok ellátására is alkalmas.

Bővebben >>

Yuneec E10TVx

A Yuneec E10Tv dual kamera egyszerre képes hőkép és alacsony fényviszonyok közti képrögzítésre is, így tökéletesen alkalmas felmérések, ellenőrzések elvégzésére, valamint megfigyelési feladatok ellátására.

Bővebben >>

Yuneec E90x

A H520E ipari drónra szerelhető 20 megapixeles kamera alkalmas professzionális fotók és videók készítésére. A kamera képes 4k felbontású videók rögzítésére.

Bővebben >>

Yuneec CGOET/CGOETx

A kitűnő ár-érték arányú hőkamera funkcióval is ellátott payloadok rossz fényviszonyok mellett is optimálisan működik. Állítható hőmérséklet érzékelő skálája bármilyen ipari feladat elvégzésére alkalmassá teszi.

Bővebben >>

Földi áramellátó rendszer

A földi áramellátó rendszer segítségével ipari drónjaink üzemidejének nem szab határt az akkumulátor mérete és töltöttsége. Az eszközt bármilyen földi hálózatra csatlakoztathatjuk, így olyan időigényes feladatokat is végezhetünk, mint forgalomfigyelés és az élő közvetítés.

Bővebben >>

Tető- és napelemtisztító rendszer

A 30 méteres csővezetéknek köszönhetően az ipari drónokat nem szükséges tartállyal felszerelni, hiszen a földi állomásról könnyedén a magasba juttatják a tisztítószert.

Bővebben >>

Tudj meg többet a payloadokról!

Kattints, és kérj tőlünk ajánlatot vagy további információkat a szükséges drónos kiegészítőkről!

Kérdésed van?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!