DJI Zenmuse Z30

Nagy hatótáv, precíz munkavégzés

 30× optikai zoomos kamera, ideális a részletes vizsgálatokhoz

ISMERD MEG A DJI ZENMUSE Z30 KAMERÁT

A kereskedelmi légi járművek egyre inkább létfontosságú eszközzé válnak a vállalkozások számára, mivel hatékonyabban tudják összegyűjteni az elengedhetetlen információkat.

A Zenmuse Z30 az első integrált, akár 30-szoros optikai és 6-szoros digitális zoommal rendelkező légi kamera, amely páratlan képi adatrögzítést kínál. A vállalkozások mostantól nagyobb távolságból rögzíthetik a szükséges információkat, így a képi adatgyűjtés jelentősen gyorsabbá válik, és kiküszöböli a személyzet és a berendezések sérülésének kockázatát.

A DJI Matrice drónokkal való zökkenőmentes integrációra tervezett Zenmuse Z30 azonnal tökéletesen működik, és hozzáférést biztosít a DJI által ismert intelligens funkciókhoz.

Felhasználási területek

MOBILTORONY-ELLENŐRZÉS

Biztonságosabb és gyorsabb mobiltorony-ellenőrzés a Zenmuse Z30 segítségével. A távolból történő ellenőrzéssel megszűnik a veszélyes kézi ellenőrzés és az eszközökbe való ütközés kockázata.

SZÉLTURBINA-ELLENŐRZÉS

A finom sérülések messziről történő felismerése, miközben elkerülhető a személyzet és a berendezések károsodása. Állítsd be a repülőgépet úgy, hogy a Point of Interest funkcióval körbejárd a vizsgálandó objektumot, így teljes 360°-os képet kaphatsz a vizsgálandó objektumról.

TŰZOLTÁS

A tűzoltók mostantól gyorsan áttekinthetik a helyszínt, és a 30-szoros zoom segítségével pontos és konkrét információkhoz juthatnak, amelyekre műveleteiket alapozhatják.

Megvásárolnád?

Látogasss el webshopunkba, és vásárold meg termékünket, vagy kérj egyedi árajánlatot!

kompatibilis drónok

DJI Matrice 300 RTK

A Matrice 300 RTK a DJI legújabb kereskedelmi drónplatformja, amely a modern repülési rendszerekből merít ihletet. Akár 55 perc repülési időt, fejlett AI képességeket, 6 irányérzékelőt, pozicionálást és még sok mást kínál, az M300 RTK teljesen új mércét állít fel az intelligencia, a nagy teljesítmény és a páratlan megbízhatóság kombinálásával.

Bővebben >

Kérdésed van?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!