PÁLYÁZZ MEZŐGAZDASÁGI DRÓNMEGOLDÁSOKRA!

Tedd hatékonyabbá gazdaságodat!

Velünk megismerheted a mezőgazdaság digitális átállásához kapcsolódó precíziós fejlesztések támogatására vonatkozó lehetőségeket! Nyiss a mezőgazdasági drónok innovatív világa felé! Kérj tőlünk konzultációt, és szakértőnk segít eligazodni ezen területen!

Ismerd meg a drónokra is benyújtható precíziós pályázatot!

Megnyílt a vissza nem térítendő pályázati felhívás, amellyel precíziós gépek és eszközök beszerzésére lehet pályázni, beleértve a mezőgazdasági drónmegoldásokat is. A Felhívás célja a szántóföldi növénytermesztés, illetve a kertészeti ágazatok versenyképességének, hozzáadott érték termelésének fokozása, az új digitális szántóföldi és kertészeti technológiák és precíziós termesztési módok elterjesztésének támogatása, a precíziós gazdálkodáshoz kapcsolódó szolgáltatások igénybevételének ösztönzése. Itt az idő, hogy te is rárepülj erre lehetőségre!

A hivatalos pályázati felhívás ide kattintva érhető el a palyazat.gov.hu weboldalon.

Ha szeretnél mezőgazdasági drónmegoldásokra pályázni, kérd szakértőnk segítségét!

Szeretnél részletesebb tájékoztatást kérni?

Vedd fel velünk a kapcsolatot és a területre specializálódott szakértőnk tájékoztatást nyújt számodra a pályázatokkal kapcsolatban!

Megismernéd a teljes pályázati felhívást?

Kattints és töltsd le a teljes tervezetet! Amennyiben elakadnál, netán kérdésed merülne fel, keress minket, szakértőnk segít eligazodni ezen a területen!

Érdeklődj a pályázattal kapcsolatban!

Töltsd ki az adatlapot, és munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot!

    Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, melyre a Google Adatkezelési Szabályzata és Általános Szerződési Feltételei vonatkoznak.

    Kérdésed van?

    Vedd fel velünk a kapcsolatot!