ISMERD MEG DRÓNOS SZOLGÁLTATÁSAINKAT!

Találd meg vállalkozásod számára a megfelelő drónos szolgáltatást, és növeld a hatékonyságot a saját területeden! Ismerd meg széleskörű drónmegoldásainkat!

Ismerd meg különböző drónos szolgáltatásainkat, ipari területre szabott drónmegoldásainkat!

Építőipari drónmegoldások

Az ipari drónok segítségével jelentősen lerövidítheted a legkomplexebb építőipari felméréseket. A 3D képalkotásnak köszönhetően nyomonkövetheted az építési folyamatot, ellenőrizheted a számításokat.

Érdekel >>

dji agras t30 mezőgazdasági permetező drón

Mezőgazdasági drónmegoldások

A növénykultúra rendszeres felmérésével megelőzheted a problémák kialakulását. Az egyedi fejlesztésű permetezőrendszer használatával pedig célzottan és hatékonyan kezelheted a szükséges területeket.

Érdekel >>

Beltéri felmérések

Ipari drónjaink az üzemek építésénében és működtetésében is komoly segítséget nyújtanak. Állványzat nélkül is pontos felméréseket tudunk készíteni az épületgépészet és az elektromos hálózatok állapotáról. Hosszabb leállás nélkül is képesek vagyunk a gyártósorok átfogó ellenőrzésére, a mérőműszerek adatainak rögzítésére. Eszközeink használatával minimalizálhatod a felmérésekkel járó kockázatokat.

Érdekel >>

Napelempark felmérés és tisztítás

Hosszú üzemidejű és nagy teherbírású ipari drónjaink a legnehezebben megközelíthető területek tisztítására is alkalmasak. Speciális kameráinkkal képesek vagyunk a napelemparkok monitorozására, így megismerheted az erőművek hatékonyságát, és megelőzheted a problémákat.

Érdekel >>

Vadállomány felmérés

Nagylátószögű kameráinkkal és nagy hatótávval rendelkező, nagysebességű ipari drónjainkkal  minden vadmozgást biztonságos távolságból megfigyelhetsz. Speciális objektumkövető programunk segítségével feltérképezheted a birtokod körüli állatokat, így megelőzheted a vadkárokat és elkerülheted a nem kívánt konfrontációkat.

Érdekel >>

Eszköz- és pilóta bérlés

Kiterjedt eszközparkunk és szakképzett munkatársaink az egyedi problémákra is találnak megoldást. Sokszínű ipari drónjaink és payloadjaink közül válogathatsz, így biztosan megtalálod a vállalkozásod számára legideálisabb megoldást.

 

Érdekel >>

Kérdésed van?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!