Kik vagyunk mi?

Sokszínű csapatunk olyan szakértőkből áll, akik saját területükön belül fedezték fel az ipari drónokban rejlő lehetőségeket. Van aki az IT szektorban szerzett tapasztalataival, míg mások a mezőgazdasági és építőipari szaktudásukkal járulnak hozzá az Alpha Drones munkájához. Bár munkatársaink különböző területekről érkeztek, egy közös bennük: mindannyian nyitottak  voltak az innovatív megoldásokra, és felismerték az ipari drónokban rejlő potenciált. Nemzetközi tapasztalattal is rendelkező oktatók segítségével profi drónpilótákká váltak és megismerték az eszközök technikai hátterét. Széleskörű előismereteiknek köszönhetően a hatályos jogszabályok pontos ismeretén túl a szoftverek használata, az energetikai építőipari és mezőgazdasági felmérések elvégzése, a 3D modellek és területmérések készítése sem jelent akadályt számukra.

Szakmai tapasztalataink alapján három fő területen, számos munkafolyamat hatékonyabbá tételével szeretnénk segíteni a hazai vállalkozások munkáját:

  • Építőipar: 3D modell készítés, 3D pontfelhő készítés, hőkamerás felmérések
  • Bányászat: külszíni bányák termelésének vizsgálata, terület, térfogat és felszín adatok felmérése
  • Agrárium: multispektrális felmérés, drónos permetezés, területmérés

A terület szakértőiként tisztában vagyunk a drónokban rejlő lehetőségekkel, szeretnénk elérni, hogy a magyar vállalatok is hatékonyabbá váljanak az új technológia alkalmazásával. Ezért az eszközök forgalmazása mellett számos drónos szolgáltatást is kínálunk. Így az érdeklődök egyszerűen megismerhetik az ipari drónok előnyeit. 

Sokszínű termékkínálatunk segítségével csökkenthető az építőipari, mezőgazdasági és biztonságtechnikai feladatok munkaigénye, de innovatív megoldásokat kínálunk az energia szektor, a filmipar és a rendvedelem problémáira is.

Hiszünk benne, hogy a magyar vállalkozások jövője velünk kezdődik.

ÍRJ NEKÜNK ÜZENETET!

    Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, melyre a Google Adatkezelési Szabályzata és Általános Szerződési Feltételei vonatkoznak.