Vadállomány felmérés

A vadállomány pontos ismerete nagyban elősegítheti a gazdaságok hatékony működését, hiszen a megfelelő információk segítségével minimalizálhatóak a vadkárok. Az agráriumon túl az erdészetek számára is hasznos lehet szolgáltatásunk, hiszen nagyban segítheti az erdőgazdálkodások megtervezését.

Az ipari drónok előnyei a hagyományos megoldásokhoz képest:

 • A magasból gyorsan és hatékonyan mérhető fel a vadállomány
 • A speciális kameráknak köszönhetően lehetővé válik az objektumkövetés
 • Meghatározhatóak a vonulási útvonalak
 • A magasan repülő drónok nem riasztják el az állatokat
 • A nagyfelbontású hagyományos és hőkamerákkal a rejtőzködő állatokat is megfigyelhetjük

Pontosan milyen szolgáltatásokat vehetsz igénybe?

Vadállomány felmérés

 • A gazdaságod körüli vadállomány felmérése
 • Fő vonulási útvonalak meghatározása
 • A vadállomány létszámának felmérése

Ha ezekben a feladatokban, vagy egyéb speciális probléma megoldásában segítségre van szükséged kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ismerd meg a vadállomány felmérésre specializált eszközparkunkat!

H520E

Az építőipari és rendvédelmi feladatokban is jeleskedő ipari drón akár 3,5 kilométeres távolságból is irányítható. Pontos helymeghatározásának köszönhetően a legzsúfoltabb környezetben is könnyedén navigál. Felhasználóbarát kezelése miatt ideális választás a kezdő drónpilótáknak.

Bővebben >>

Altura Zenith

A 40 perces üzemidővel rendelkező ipari drón modularitása miatt szinte bármilyen feladat elvégzésére alkalmas. Nagy teherbírásának köszönhetően a hagyományos kamerákon kívül különleges szkennerekkel is felszerelhető. A payloadok dőlésszöge távirányitó segítségével állítható.

Bővebben >>

Hercules 10

A kompakt de nagy teherbírású ipari drón különösen jól alkalmazható az építőiparban, de tetők és nehezen megközelíthető területek tisztítására is ideális. A karbonszálas vázzal és az eloxált alumínium kötőelemekkel ellátott eszköz akár 34 percig is képes a repülni.

Bővebben >>

Hercules 2

A 90 km/h végsebességgel rendelkező kompakt ipari drón akár másodpercek alatt bevethető. A megerősített karbon szerkezet lehetővé teszi, hogy a Hercules 2 nagy sebesség mellett is biztonságosan tudjon repülni. Felhasználóbarát kezelésnek köszönhetően kezdők számára is ideális, de a gyakorlott drónpilóták hőkamerával is felszerelhetik.

Bővebben >>

Pensar + SDK

Egy speciális, mesterséges intelligenciával elátott kamera. Az élő képfeldolgozásban rejlő lehetőségek vég nélküliek, használható tömegszámlálásra, arcfelismerésre, de objektumkövetésre is.

Bővebben >>

Yuneec E90x

A H520E ipari drónra szerelhető 20 megapixeles kamera alkalmas professzionális fotók és videók készítésére. A kamera képes 4k felbontású videók rögzítésére.

Bővebben >>

Yuneec E30Zx

A nagy optikai zoommal rendelkező kamera a Yuneec H520e ipari drónnal kompatibilis. Full HD felbontásának köszönhetően építőipari és filmipari feladatok ellátására is alkalmas.

Bővebben >>

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

ÍRJ NEKÜNK ÜZENETET!

  Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, melyre a Google Adatkezelési Szabályzata és Általános Szerződési Feltételei vonatkoznak.

  Kérdésed van?

  Vedd fel velünk a kapcsolatot!