Napelempark felmérés és tisztítás

A napelemek rendeltetésszerű használatához elengedhetetlen az eszközök rendszeres tisztítása és felmérése. Szolgáltatásunk segítségével gyorsan költséghatékonyan és biztonságosan végezheted el a napalemparkod zavartalan működéséhez szükséges felméréseket. 

Az ipari drónok előnyei a hagyományos megoldásokhoz képest:

 • Könnyen elérhetővé válnak a nehezen megközelíthető területek
 • A drónok minden hagyományos eszköznél gyorsabban képesek a napelemek tisztítására
 • A nagy felbontású hőképekkel könnyen vizsgálható a napelemek hatékonysága
 • Lehetővé válik a 2D és 3D modellek készítése
 • A károkozás esélyének minimalizálása
 • Biztonságos munkavégzés

Pontosan milyen szolgáltatásokat vehetsz igénybe?

Napelem tisztítás

 • A napelemek gyors és hatékony megtisztítása
 • Biztonságos munkavégzés
 • Az ipari drónok károkozás nélkül képesek a legnehezebben megközelíthető helyek megközelítésére

Napelempark felmérés

 • A napelemek hatékonyságának felmérése hőkamera segítségével
 • Sérülések és csatlakozási hibák azonosítása és lokalizálása
 • 2D és 3D modellek alkotása
 • Árnyékhatás elemzés
 • Biztonságos munkavégzés

Ha ezekben a feladatokban, vagy egyéb speciális probléma megoldásában segítségre van szükséged kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ismerd meg a napelemparkok felmérésére és tisztítására specializált eszközparkunkat!

H520E

Az építőipari és rendvédelmi feladatokban is jeleskedő ipari drón akár 3,5 kilométeres távolságból is irányítható. Pontos helymeghatározásának köszönhetően a legzsúfoltabb környezetben is könnyedén navigál. Felhasználóbarát kezelése miatt ideális választás a kezdő drónpilótáknak.

Bővebben >>

Altura Zenith

A 40 perces üzemidővel rendelkező ipari drón modularitása miatt szinte bármilyen feladat elvégzésére alkalmas. Nagy teherbírásának köszönhetően a hagyományos kamerákon kívül különleges szkennerekkel is felszerelhető. A payloadok dőlésszöge távirányitó segítségével állítható.

Bővebben >>

Hercules 10

A kompakt de nagy teherbírású ipari drón különösen jól alkalmazható az építőiparban, de tetők és nehezen megközelíthető területek tisztítására is ideális. A karbonszálas vázzal és az eloxált alumínium kötőelemekkel ellátott eszköz akár 34 percig is képes a repülni.

Bővebben >>

Yuneec E90x

A H520E ipari drónra szerelhető 20 megapixeles kamera alkalmas professzionális fotók és videók készítésére. A kamera képes 4k felbontású videók rögzítésére.

Bővebben >>

Yuneec E10TVx

A Yuneec E10Tv dual kamera egyszerre képes hőkép és alacsony fényviszonyok közti képrögzítésre is, így tökéletesen alkalmas felmérések, ellenőrzések elvégzésére, valamint megfigyelési feladatok ellátására.

Bővebben >>

Yuneec CGOETx

A kitűnő ár-érték arányú hőkamera funkcióval is ellátott payloadok rossz fényviszonyok mellett is optimálisan működik. Állítható hőmérséklet érzékelő skálája bármilyen ipari feladat elvégzésére alkalmassá teszi.

Bővebben >>

Lidaretto

A Lidaretto a LiDAR rendszer segítségével gyorsan és pontosan tud 3D modelleket készíteni. Elsősorban az építőipari kihívások megoldására tervezték, de a mezőgazdasági és bányászati célokra is tökéletes.

Bővebben >>

Pensar + SDK

Egy speciális, mesterséges intelligenciával elátott kamera. Az élő képfeldolgozásban rejlő lehetőségek vég nélküliek, használható tömegszámlálásra, arcfelismerésre, de objektumkövetésre is.

Bővebben >>

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

ÍRJ NEKÜNK ÜZENETET!

  Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, melyre a Google Adatkezelési Szabályzata és Általános Szerződési Feltételei vonatkoznak.

  Kérdésed van?

  Vedd fel velünk a kapcsolatot!