A DJI család újabb tagokkal bővült, amelyek a kemény, embert próbáló helyzetekben is állják a sarat.

Minden, amire szükség lehet egy felmérés, bevetés, mentés, vagy más, akár extrém szituációban, az új DJI Matrice 30 és 30T megbízható partnered lesz a nap 24 órájában. Rendkívül vonzó specifikációikkal, egyedi lehetőségeket kínálnak a megvalósításra.

A nemrég megjelent Matrice sorozat legújabb és egyben minden eddiginél nagyobb teljesítményt nyújtó drónja az M30 és az M30T. A korábbiakban már ismert és kedvelt DJI Matrice 300 RTK és a Zenmuse H20 szuper funkcióit egyesíti egy kisebb, kompakt platformban. Bátran indulhatsz hosszabb útra vele, hiszen hordozhatósága mellett nagy teljesítménye segíti a küldetést.

A T30 többszenzoros kameraegységei, nagy felbontású, nagy látószögű és zoomkamerákat is tartalmaznak, melyek a lézeres távolságmérővel verhetetlen kombinációt biztosítanak, gyenge fényviszonyok mellett videó készítésekor. A hőkamerás érzékelővel azonban, nélkülözhetetlenné válhat, például a közbiztonsági és mentési küldetések során.

dji matrice m30 rendőrség

Kiemelkedő repülési teljesítmény

Kiemelkedő repülési teljesítményképességekkel rendelkezik, mellyel 41perc repülési idő és maximum 82,8km/h párosul. Ellenszélben is számíthatsz rá. Természetesen por-és vízálló, mely akár a kedvezőtlen időjárási körülmények esetén is biztonsággal bevethető.

Az infrastruktúra ellenőrzése, vagy például a közbiztonság figyelemmel kísérése az M30-as sorozattal, 7000 méter tengerszint feletti magasságban van maximalizálva, működési hőmérséklettartománya pedig -20°C és 50°C között van, ami különösen sok lehetőséget kínál a felhasználóknak.

 

Kompakt, összecsukható kialakítás

A hordozhatóság fontos szempont, így akár mentés, megfigyelés, keresés az aktuális küldetés, a DJI M30T összecsukható karjainak és a 3,77 kg súlyának köszönhetően könnyebben szállítható és tárolható.

Ezek a kereskedelmi drónok, nagy teljesítményű kamerával rendelkeznek, és elképesztően jó minőségű videók rögzítésére képesek. Az M30 beépített gimbal egységgel felszerelt, mely három érzékelő kombinációját, míg az M30T egy negyedik érzékelőt is tartalmaz, így segítve a gördülékeny munkát.

 

DJI Matrice 30 és 30T profi partnerek a kihivást jelentő helyzetekben

dji matrice m30 kezelő szervek

Mindkét modellben egy 48 MP-es zoom kamera található, amely 16x optikai zoomra és 200x maximális hibrid zoomra képes. Tartalmaznak továbbá egy 12 MP-es nagylátószögű, 84°-os látómezővel rendelkező kamerát is. Ezek az érzékelők együttesen, hihetetlenül részletes videókat készítenek 4K felbontásban.  Az FPV kamera beállításaival, nappal és éjszaka is jól láthatóvá válik a föld és az égbolt is, így a nap bármely szakában biztonságosan repülhetünk velük. A Smart Low-Light Photo funkciót is használhatod, hogy tovább javítsd az éles, tiszta képek készítésének képességét, gyenge fényviszonyok között.

A harmadik érzékelő egy lézeres távolságmérő, amely akár 1,2 km-es távolságot is képes pontosan mérni, ami nagyon hasznos az ellenőrzéseknél a keresési és mentési feladatoknál egyaránt.

Amikor a kamerát egy látótávolságon belüli objektumra irányítja, a fejlett érzékelőfúziós algoritmusok automatikusan megadják annak pontos koordinátáit.

A negyedik szenzor, amely kizárólag a DJI M30T-ben található, egy nagy felbontású 640×512-es hőkamera, amely lehetővé teszi a forró pontok és hőnyomok megtalálását. Ez hihetetlenül hasznos tűzoltásnál vagy elveszett személyek felkutatásánál és mentésénél.

A kereskedelmi drónok legújabb generációja!

A Matrice 30-as sorozat a kiváló időjárásálló képességek mellett 360 fokos akadályelkerüléssel is rendelkezik a repülésbiztonság növelése érdekében. A drón mind a hat oldalán kettős látó- és ToF-érzékelőket tartalmaz, így a vizuális és infravörös érzékelők kombinációja akár 38 méteres távolságban is képes felismerni az akadályokat.

A beépített tableten a magas fényerővel és 1080p felbontással egész biztosan jól láthatóak maradnak a képernyőn megjelenő információk, függetlenül a fényviszonyoktól.

Folyamatos használat, megszakítás nélkül!

dokkoló állomás

A DJI M30 és M30T-hez tartozik egy töltőállomás, amely egyszerre négy pár TB30 Intelligent Flight akkumulátor és egy pár RC Plus akkumulátor töltésére képes. Mindegyik pár töltése mindössze 30 percet vesz igénybe a 20%-ról 90%-ra történő feltöltéshez, így késedelem nélkül újra a levegőbe emelkedhetsz velük.

Az M30-as sorozat egyik legdinamikusabb újdonsága a DJI Dock, melyet a távoli, nehezen megközelíthető helyeken történő bevetésekre terveztek. Ez a funkció olyan platformot biztosít a drónnak, amellyel autonóm, megismételhető küldetéseket végezhet, és amelyek nem igényelnek sok operátori felügyeletet.

Számos területen végezhet kiváló munkát, a kereskedelmi drónok eddigi legjobb tulajdonságaival rendelkező DJI M30-as sorozat.

DJI M30T egyedülálló specifikációkkal, kompakt formában, az extrém küldetések sikerességéért!

Kérdésed van? Vedd fel a kapcsolatot szakértőinkkel!